Advertisement

Një djalë i vogël i është nënshtruar një operacioni për të hequr një lodër plastike e cila i ka mbetur në fyt për pesë vjet.

Marley Enjakovic, tetë vjeç, nga Adelaide, gëlltiti lulen e vogël disa vite më parë duke shkaktuar në një kollë të vazhdueshme dhe vështirësi në frymëmarrje.

Pas shumë diagnozave të pasakta dhe simptomave të përkeqësuara, mjekët zbuluan lodrën e ngecur në rrugët e frymëmarrjes.

Në dhjetor, kolla e Marley u bë aq e rëndë një ditë deri në pikën ku ai po luftonte për të marrë frymë dhe u dërgua me urgjencë në spital.

Ai u shtrua në spital, ku kirurgët zbuluan dhe hoqën një lule plastike të ngecur në fyt. Nëna e Marley, Skye tha se djali kollitej ndërsa hante por me kalimin e kohës ai kollitej për orë të tëra dhe tha se po bëhej e frikshme. “Isha absolutisht i tronditur.

Por edhe shumë e lehtësuar, të them të drejtën, sepse nga gjithë këto vite më në fund pata një përgjigje. Shqetësimi im kryesor në atë moment ishte se ai në të vërtetë kishte lindur me atë gjendje. Sepse nëse do të lindte me të, do të kishte probleme të tjera.”, tha ajo.

Advertisement

By admin