Advertisement

Z. Krenar Xhemali është emëruar drejtori i ri i DRFPP Elbasan. Prezantimi i drejtorit të ri është bërë nga drejtori i përgjithshëm i Agjencisë Kombëtare të Punësimit dhe Aftësive z. Klevis Hysa

Z. Krenar Xhemali ka një një eksperiencë të gjatë në menaxhim dhe drejtim në sektorin privat.  Z. Xhemali ka kryer tre fakultete atë të ekonomikut, biologjisë dhe farmacisë.

Të treja fakultetet i ka përfunduar me rezultate të shkëlqyera. Gjithashtu z. Krenar Xhemali ka kryer një sërë trajnimesh profesionale në fusha të ndryshme.

Advertisement

By admin