Advertisement

Një numer i konsiderueshem urdher-arrestesh jane leshuar nga Gjykata ne kuader te hetimeve mbi aferen e Inceneratoreve. Ne total jane prere 20 urdher-arreste nga te cilat 12 masa jane arrest me burg dhe 8 te tjere ndjekje ne gjendje te lire. Me kerkese te SPAK jane arrestuar deri tani 7 persona ndersa 5 te tjere jane shpallur ne kerkim.

Nje nga te arrestuarit eshte Florian Mucaj, aktualisht drejtor i Albpetrol. Ai ka qene anetar i komisionit te prokurimit te Inceneratorit të Fierit! Bashke me të eshte prangosur edhe Loran Dusha, Administrator i Inceneratorit të Fierit, që është në pronësi të “Integrated Technology Services”.

Gjithashtu mësohet se janë arrestuar edhe 2 zyrtarë të Bashkisë Elbasan, njëri në arrest me burg dhe tjetri në arrest shtepie./vizionplus/

Lajmi vijon..

Advertisement

By admin