Advertisement

Aktorja Delinda Disha ka ndarë me ndjekësit në rrjetin social Instagram lajmin e ëmbël se është shtatzënë. “Faleminderit Zot për gjithçka, shkruan aktorja krah fotos me barkun e rrumbullakosur. Delinda dhe Eldo janë prindër të një djali shumë të ëmbël, 5-vjeçar, Dasantinit.

Mirëpo, vëmendje na ka tërhequr një koment i saj në këtë postim ku shkruan në italisht: “Po, janë binjakë”.

Advertisement

By admin