Advertisement

Iliri dhe Sabiani nisën një shoqëri brenda shtëpisë së BBV, ata kanë vendosur ta vazhdojnë shoqërine e tyre edhe pas mbarimit të emisionit. Sabiani doli nga shtëpia e “Big Brother VIP” disa javë përpara finales, duke lënë mikun e tij ta vazhdojë lojën i vetëm, ai e ka mbështetur Ilirin deri në fund të lojës .

I pyetur nga gazetari i “Shqipëria Live” në lidhje me fitoren e mikut të tij ai u përgjigj:

Gazetari: Si u ndjeve që fitoi Iliri?

Sabiani: Fitoi Iliri, fitoi Sabiani akoma nuk kemi bërë plane.

Gazetari: Të dha ndonjë lek?

Sabiani: Pyetja më fal për shprehjen, më ordinere.

Unë ia kam falur 100 mijë euroshin brenda nuk dua lek nga askush.

Advertisement

By admin