Advertisement

Tashmë kurimi në Turqi mund të kryhet fare lehtë në spitalet më të mira private. Lider Agjensi bën të mund që ju të merrni shërbimin cilësor dhe profesionalizmin e mjekëve turq. Evidentimi dhe kurimi i çdo lloj sëmundjeje me aparaturat më të fundit bashkëkohore tashm është e mundur për çdokënd falë çmimeve konkuruese edhe me tregun shqiptar.

Lider Agjensi, përshpejton procedurat dhe ju ofron gjithçka të nevojshme për udhëtimin me qëllim kurimi në Turqi. Çmimet janë tepër të favorshme dhe mbulojnë transportin ajror, rezervimin e vizitave, shtrimin në spitalet me te mira te Turqise, përkthimin, akomodimin në hotel, deri në udhëtimin e kthimit në shtëpi. Gama e shërbimeve përfshin:

Ortopedi dhe Traumatologji

Kirurgji e përgjithshme

Kirurgjia Plastike

Kirurgji Pediatrike

Urologji

Kardiologji

Okulistikë

Kirurgji Kardiovaskulare

Onkologji Kirurgjikale

Kirurgji Onkologjike

Gjinekologjike

Onkologji mjeksore

Onkologji Rrezatimi

Neurokirurgji

Hematologji

Kujdes Intensiv

Shërbim mjekësor

E vetmja gjë që duhet të bëni për informacione më të detajuara është që të kontaktoni në nr: +355 68 20 00 911

Advertisement

By admin